Τεχνοτροπιες

Crackle, marbleizing, colorwash, stucco veneziano, ανάγλυφες τεχνικές, μεταλλικές λάμψεις…  Συνδυασμοί χρωμάτων και υλικών δημιουργούν μοναδικές διακοσμητικές τεχνοτροπίες, για χώρους ιδιαίτερους, με στυλ και προσωπικότητα.

Οι παρακάτω τιμές είναι ενδεικτικές. Μπορεί να προκύψουν μικρές διαφορές, λόγω διαστάσεων, αλλαγών τιμών υλικών, ή αποστάσεως. Συμπεριλαμβάνονται υλικά και εργασία, αλλά όχι ΦΠΑ.

τεχνοτροπίες, τοιχογραφίες, στούκο βενετσιάνο

Στούκο βενετσιάνο σε μπάνιο.

ζωγραφική παιδικών δωματίων, παιδικές τοιχογραφίες, ζωγραφική σε τοίχο, διακόσμηση παιδικού δωματίου, τεχνοτροπίες, βαφή παλαιών επίπλων

Τεχνοτροπία στον τοίχο και πατίνα στο έπιπλο.

τεχνοτροπίες, ζωγραφική παιδικών δωματίων, παιδικές τοιχογραφίες, ζωγραφική σε τοίχο, διακόσμηση παιδικού δωματίου

Τιμή: 450 €

τοιχογραφιες ζωγραφικη σε τοιχο τεχνοτροπιες

Ζωγραφική και φύλλο χρυσού Τιμή: 180 €

Οι τεχνοτροπίες μας, δημιουργούνται κατευθείαν πάνω στον τοίχο με ειδικά υλικά, οικολογικά και άοσμα. Όλες μας οι τεχνοτροπίες υπάρχουν σε καρτολίνες που μπορούν να δειγματιστούν  στον χώρο σας, ώστε να δείτε από κοντά την υφή και το χρώμα τους.

Οι δυνατότητες χρωματικών συνδυασμών είναι απεριόριστες ώστε να ταιριάξουν απόλυτα στον χώρο σας. Έχουν ιδιαίτερα μεγάλη αντοχή στους ρύπους και στη φθορά του χρόνου και δεν χρειάζονται κανενός είδους ειδική συντήρηση.