Τοιχογραφιες σε σχολειο

Ζωγραφική με μπογιές μαυροπίνακα σε εξωτερικούς τοίχους σχολείου. Τα παιδάκια θα μπορούν ελεύθερα να ζωγραφίζουν με κιμωλίες δημιουργώντας εφήμερα έργα τέχνης, να γράφουν μηνύματα, ακόμα και να παίζουν παιχνίδια «του χαρτιού» όπως τρίλιζα και κρεμάλα.

Όταν δώσαμε τις πρώτες κιμωλίες στα παιδάκια, δεν μπορούσαν να πιστεψουν πως μιλούσαμε σοβαρά.Ένα από αυτά, κοιτούσε μια την κιμωλία που κρατούσε στο χεράκι και μια εμένα, προσπαθώντας να ξεκαθαρίσει αν κατάλαβε καλά!

τοιχογραφία σε σχολείο, ζωγραφική σε τοίχοτοιχογραφία σε σχολείο, ζωγραφική σε τοίχο τοιχογραφία σε σχολείο, ζωγραφική σε τοίχο τοιχογραφία σε σχολείο, ζωγραφική σε τοίχο τοιχογραφία σε σχολείο, ζωγραφική σε τοίχο τοιχογραφία σε σχολείο, ζωγραφική σε τοίχο τοιχογραφία σε σχολείο, ζωγραφική σε τοίχοτοιχογραφία σε σχολείο, ζωγραφική σε τοίχο τοιχογραφία σε σχολείο, ζωγραφική σε τοίχο τοιχογραφία σε σχολείο, ζωγραφική σε τοίχοτοιχογραφία σε σχολείο, ζωγραφική σε τοίχο τοιχογραφία σε σχολείο, ζωγραφική σε τοίχο τοιχογραφία σε σχολείο, ζωγραφική σε τοίχο τοιχογραφία σε σχολείο, ζωγραφική σε τοίχο τοιχογραφία σε σχολείο, ζωγραφική σε τοίχο τοιχογραφία σε σχολείο, ζωγραφική σε τοίχο τοιχογραφία σε σχολείο, ζωγραφική σε τοίχο