Υλικα

Η επιλογή των υλικών γίνεται ανάλογα με το αποτέλεσμα που επιθυμούμε, όπως για παράδειγμα την υφή (ματ, σατινέ, al fresco), ή την ένταση των χρωμάτων (έντονα και φωτεινά ή απαλά και ατμοσφαιρικά). Επίσης λαμβάνονται υπόψην και οι συνθήκες στις οποίες θα είναι εκτεθειμένο το έργο (εσωτερικός ή εξωτερικός χώρος, υγρασία, έκθεση στον ήλιο), και εφαρμόζεται μια επιπλέον αδιαβροχοποίηση όπου κριθεί απαραίτητο.

Η προεργασία ή τυχόν επισκευές που χρειάζεται ο τοίχος για να ζωγραφιστεί ή για να εφαρμοστεί μια τεχνοτροπία, είναι δική μας ευθύνη. Το ίδιο και η προστασία του χώρου από τα υλικά κατά τη διάρκεια των εργασιών, και η καθαριότητά του μετά από αυτές. Επίσης, μπορούμε να αναλάβουμε και το βάψιμο του υπόλοιπου δωματίου, πορτών και ντουλαπιών αν αυτό είναι απαραίτητο για ένα ολοκληρωμένο αισθητικό αποτέλεσμα.

arhontia-karakosta-zografiki-paidikon-domation-toixografies-texnotropiesΕιδικά για τα παιδικά δωμάτια, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά χρώματα ζωγραφικής υψηλής ποιότητας, ασφαλή για την υγεία και το περιβάλλον, μή τοξικά, οικολογικά και άοσμα, με εγγύηση του κατασκευαστή τους για την ασφάλεια και την αντοχή τους στο χρόνο. Το ολοκληρωμένο έργο, δεν χρειάζεται κανενός είδους ιδιαίτερη  συντήρηση, είναι αδιάβροχο και εύκολο να καθαριστεί με ένα νωπό πανί.

Η τοιχογραφία σας, μπορεί να ζωγραφιστεί και σε καμβά ειδικό για επικόλληση σε τοίχο, και να αποσταλεί σε όλη την Ελλάδα. Η τοποθέτηση μπορεί να γίνει από εσάς, ή να την αναλάβουμε εμείς. Τυλίγεται σε ρολό για εύκολη μεταφορά.

Το κόστος υπολογίζεται ανάλογα με τα υλικά και τον βαθμό δυσκολίας – δηλαδή την τεχνική, τη θέση (τοίχος ή οροφή), το μέγεθος του έργου και τις λεπτομέρειες που απαιτούνται. Μή διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για ένα ραντεβού στον χώρο σας και μια εκτίμηση, χωρίς καμιά υποχρέωση από μέρους σας.

Οι επιλογές των θεμάτων είναι απεριόριστες! Θέματα από βιβλία ή από τον φυσικό κόσμο. Ζώα, λουλούδια, τοπία, φιγούρες, φωτογραφίες αγαπημένων προορισμών, αθλήματα, χόμπυ… οτιδήποτε μπορεί να αποτελέσει έμπνευση για τη δημιουργία ενός νέου μοναδικού έργου.

λίκνο μωρού, βρεφικό λίκνο, παιδικά κρεβατάκια κούνιες, ζωγραφική τοίχου παιδικών βρεφικών δωματίων, παιδικές τοιχογραφίες, ζωγραφική σε τοίχο, διακόσμηση παιδικού βρεφικού δωματίου

Χειροποίητο βρεφικό λίκνο «Κύκνος». Τιμή: 300 €

τραινακι ζωγραφικη παιδικου δωματιου

παιχνίδι με τα καραβάκια στη λίμνη, παιδικός πίνακας ζωγραφικής

καμβάς 50 Χ 70, τιμή 50 €

Τιμή 300 € (1 τοίχος)

ζωγραφικη σε τοιχο παιδικου δωματιου σαρα κεη

300 € (2 τοίχοι)

Ο κήπος της Εδέμ

1600 € (3x2,20)

1600 € (3×2,20)

500 €

Γουΐνυ παιδική τοιχογραφία